Tops International ArenaTops International Arena

Laatste Nieuws

Appelen wint hoofdprijs 2*

Publicatie datum: 08/05/2019

Na de finale van de zesjarigen te hebben gewonnen, won Belgische ruiter Jeroen Appelen ook de Grand Prix van het CSI2*. Hij reed de BWP ruin Grappeloup van het Reenhof (v. Larino) in 34.83 seconden foutloos over de eindstreep in de barrage die 20 combinaties telde. Appelen wist op maandag ook de Big Tour te winnen met hetzelfde paard. De Ier Trevor Breen werd tweede met Serpico (ISH, v. Ars Vivendi). Ramzy Al Duhami eindigde op de derde plaats met Ted (Zang, v. Waranta) voor Saoedi Arabië.
De overwinning in de Medium Tour ging naar Sander Geerink, die ook eerder op de dag wist te winnen in de finale voor de vijfjarigen met Jetski EB. Geerink reed in deze proef de snelste foutloze ronde met Pandora (Hann, v. Perigueux). De tweede plaats was voor Kevin Jochems met Enjoy en Patrick McEntee eindigde op de derde plaats met Alice Mury Marais Z.
Emanuele Gaudiano voegde nog een overwinning toe aan zijn lijstje van drie door de Small Tour te winnen met Jamar d’Ysenbreeck Z. De Franse Lara Postillon werd tweede met Saphir du Murier en haar landgenoot Frederic Bouvard nam de derde plaats voor zijn rekening met Lubie de l’Elan.